top of page

Frakt & Retur

Pakker fra StudioKtemte sendes med Posten og prisen på frakt er basert på Postens egne takster. Beløpet legges til i nettbutikken ved kjøp og inngår i den totale prisen.  Det er fri frakt på bestillinger over kr. 700,- i Norge og 14-dagers angrerett. Dersom du angrer et kjøp vil hele kjøpssummen refunderes - se salgsbetingelser.

Normalt skal du ha varene 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling dersom annet ikke er beskrevet. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Rask levering forutsetter at Posten overholder lovet leveringstid.

Alle trykk pakkes i silkepapir og pakkes flatt med papp slik at det er godt beskyttet under transport. Ved retur må motivet sendes tilbake uskadet og returporto betales av kjøper selv.  Dersom du angrer et kjøp send en e-post til: ktemte@online.no for anvisninger. 

Ved retur skal trykk returneres flatpakket på tilsvarende måte som det er sendt kunden. Bruk av rull til forsendelse blir ansett som en skadet vare. Varen skal leveres til avtalt hentested hos Posten eller ved personlig levering på adressen.

Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål på ktemte@online.no

bottom of page